Bara 2 dagar kvar till PREMIÄR

Har du köpt dina biljetter än, annars är det hög tid! Vi i Eslövsrevyn är bara ett genrep ifrån Premiär. Här filas det på repliker in i det sista och vi provar kostymer som glittrar i alla färger. Vi älskar paljetter!

Alla övar vi på danssteg, sångtexter och stämmor. Visste ni att vi faktiskt gör ändringar i regi ända fram till sista genrepet allt för att det skall bli så bra som möjligt. Scenteknik jobbar på för fullt med att bygga kulisser,hänga glitter, sätta rökmaskiner och göra färdigt de sista rekvisita sakerna.

I år skojar vi friskt om Politiker, män i gröna slipsar, gravida kvinnor, föräldramöten och vi lovar att det finns något för alla. Vi vill gärna också lyfta att vi inte är en “lokal” revy dvs det kvittar om du kommer ifrån Malmö eller Trelleborg för att se oss, du kommer att kunna hänga med i alla nummer då dessa inte är lokala utan regionala. Bra va!

Vi tycker det är fantastiskt kul med Revy och vi är glada för att det finns så många bra revyer runtomkring oss i Skåne och Sverige. Ja menar, varför bara nöja sig med att bara se en revy, gå på alla tycker vi.

Varmt välkomna till oss från och med Premiären nu på fredag den 12/1 kl 19:30

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *