SNART PREMIÄR

Ja då var det bara 4 dagar kvar till Premiären. Detta innebär sena kvällar för oss som arbetar med Revyn, det repeteras och byggs kulisser för fullt på Medborgarhuset. Vi finjusterar våra manus och regin vilket ibland innebär att man faktiskt kan bli tvungen att lära om sig en replik eller ändra sin karaktär. 

Kan vi alla våra texter….. njaaa nästan, men vi har ju 4 dagar till på oss. 

Igår körde vi en hel repetitions föreställning och det är så roligt för oss som är med för nu får ju vi också se hela föreställningen. Vi får tex. känna efter hur snabba våra klädbyten är mellan de olika sketcherna eller sångerna, ibland får man helt enkelt byta om i kulissen då vi inte hinner ner i logerna mellan de olika numren.

Ensemblen och orkestern jobbar ihop oss så att alla stick och insatser sitter där det är tänkt. Vi övar alla övergångar mellan de olika numren dvs, vem går ut var och vilka rekvisita saker skall in och ut på scen. Ja det är verkligen mycket som skall fungera för att publiken ska få en bra föreställning med så snabba byten som möjligt.

Vi är så glada över att just du redan har köpt din biljett till oss,och har du inte det än är det hög tid att slå oss en signal eller köpa en här på vår hemsida. Så varmt välkomna vi ses om några dagar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *